BOLIG, KØB, SALG, BOLIGUDLEJNING, HVIDEVARER, LEJLIGHEDER, ISENKRAM, BÅDE, EJENDOMME, MØBLER, RESTAURANTER, UDSIGTSBOLIGER

Lækker lejelejlighed i Berlin

Billede Se flere billeder længere nede

Flag TEKSTANNONCE 05-01-13 ~Et minuts læsning · 194 ord

Ledig fra 1. februar 2014. Lejligheden ligger på 3. etage i en velholdt ejendom fra 1957. Udover tre gode værelser indeholder lejligheden køkken og bad

der er adgang til alle værelser fra en stor entre med et skab, så lejligheden egner sig til at dele.

Lejligheden er møbleret med 2- og 3-personers sofa og sofabord, spisebord med plads til seks personer, klædeskab, kommode, stort skrivebord og et par reoler. Herudover er der i det ene værelse to enkeltsenge og i det andet værelse en futon-sofa til to personer. Endelig er der en sammenfoldelig gæsteseng.

Køkkenet er udstyret med køleskab, fryser, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine samt gryder, potter, pander, kopper, tallerkener, bestik mm. Der er en hyggelig spiseplads til tre personer.

Badeværelset er udstyret med håndvask og bruseniche samt vaskemaskine.

Der er fin udsigt fra den store sydvendte altan, der vender ud til en hyggelig gade med masser af træer. Der er god plads til, at man kan sidde på altanen og spise.

Ejendommen ligger i Alt Reinickendorf i den nordlige del af Berlin. Der er adskillige hyggelige restauranter og bagere inden for få minutters gang. Både U- og S-bahn ligger inden for 500 meter.

Skribentmail:
Billede Billede Billede