FORBRUG, KØB, SALG, BRILLER, GØR, DET, SELV, HVIDEVARER, NETHANDEL, SKO, TØJ

Spar fra 26-44 pct. på netkøb

Flag 27-05-10 ~Et minuts læsning · 193 ord

Du kan spare et sted mellem 26 og 44 pct. af prisen, hvis du skifter din danske butik ud med en tysk netbutik. Det fremgår af en sammenligning, som Penge & Privatøkonomi har lavet af priserne på fem varer hos lige så mange tyske og danske online-butikker.

Den største besparelse ved at handle tysk kom hjem på en Makita akku-boremaskine model 6347dwde, som koster DKK 2998 i den danske forretning Dorch & Danola på http://www.dorchdanola-netbutik.dk. Tyske Shop Seltmann på http://www.shop-seltmann.de skærer dog næsten halvdelen af den danske pris af. Her koster den samme boremaskine DKK 1678. Altså en samlet besparelse på 44 pct.

Du kan spare næsten lige så meget - nemlig 41 pct. - ved at købe dine Ray Ban Wayfarer solbriller hos http://www.1a-sehen.de, mens http://www.herrenausstatter.de i München kapper 31 pct. af den danske pris på et par Lloyd sko model Ronjo.

Der er desuden 26 pct. at spare ved at droppe de danske butikker og købe din Hugo Boss Habit model 4017 hos Engelhorn på http://www.engelhorn.de. Samme procent kan du spare ved at købe et Miele køle-fryseskab model KD12823SW hos Bob’s Elektro i Hamburg på http://www bobselektro.de, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: