REJSE, TRANSPORT, ØKONOMI

Tag hele familien med til Sydtyskland for DKK 550

Flag 11-01-09 ~2 minutters læsning · 214 ord

Tag din kone/mand og børn med på en tur eller en ferie i Bayern. Hvis du rejser i tog med udgangspunkt fra Flensburg, kan hele familien få turen ned og tilbage for DKK 550-600. Prisen omfatter forældreparret og alle deres børn, som ikke er blevet 15 år.

Tilbuddet hedder Schönes-Wochenende-Tickets, og det kommer fra de tyske statsbaner, DB Bahn. Ordningen er for længst blevet meget populær blandt tyskere, men danskere kan også «hoppe på toget» - f.eks. fra Flensburg lige syd for den dansk-tyske grænse.

Betingelsen for den lave pris er altså, at togrejsen foregår i weekenden. Alligevel er det muligt at få en hel storbyferie eller skiferie ud af det. Du køber blot to billetter. Den ene bruger du ved udrejsen, og den anden benytter du ved rejsen tilbage, som f.eks. kan være den følgende weekend.

Som en ekstra finesse giver Schönes-Wochenende-Tickets mulighed for at komme helt ind i Polen, og foretrækker din familie skisportsstederne i Østrig frem for i Bayern, kan I evt. vælge selv at betale for det sidste stykke af rejsen fra Bayern og ind i Østrig.

Hver enkelt tysk weekend-tog-billet koster mellem DKK 275-300 afhængig af, hvor du køber den. Du kan læse mere om tilbuddet ved at søge på Schönes Wochenende Tickets på http://www.bahn.de, fremgår det af artiklen.

Skribentmail: