OFFENTLIG, ADMINISTRATION, GENERELT, BILER

Dansk indregistrede bil, når jeg har bopæl i Tyskland?

Flag UDLANDSXPERTERNE 15-10-12 ~Et minuts læsning · 197 ord

Hej

Jeg flytter snart til Tyskland. Jeg har en dansk indregistret bil. Er det lovligt, at jeg tager min danske bil med til Tyskland bare sådan? På længere sigt er planen, at jeg vil sælge min danske bil i Danmark, og købe en tysk bil i stedet, men lige i øjeblikket føler jeg ikke, at jeg har overskud til at gøre det, da der er så mange andre administrative ting, som jeg skal tage stilling til. Så det ville være mest optimalt for mig, hvis det er lovligt, at jeg kan køre i min danske indregistrede bil i Tyskland, når jeg har bopæl i Tyskland. I hvert fald gerne i de første 3 måneder.

Jeg har hørt noget om, at jeg i hvertfald bør tage kontakt til mit forsikringsselskab og sikre mig, at min danske bil fortsat er fuldt forsikret, når jeg flytter til Tyskland. Det skal bemærkes, at jeg fortsat vil arbejde i Danmark og er derfor også skattepligtig til Danmark.

Håber at der er nogen der har stået i samme situation, og derfor har erfaring på dette område. Hvis der er noget i mit spørgsmål, som virker uklart, så hører jeg gerne fra jer :-)

Skribentmail:

Mere info: http://www.bilgalleri.dk/forum/generel-diskussion/596702-bo_i_tyskland_hvad_med_bilen