INVESTERING, KØB, SALG, EJENDOMME, ERHVERVSEJENDOMME

Keops i ny tysk giganthandel

Flag ARTIKEL 31-01-06 ~Et minuts læsning · 192 ord

Keops satte i slutningen af 2005 trumf på sin tyske opkøbsbølge ved at erhverve to ejendomme i henholdsvis Køln og Berlin til en samlet indkøbspris af næsten en mia. kr. Dermed opkøbte Keops tyske ejendomme for cirka to mia. kr. i løbet af årets sidste tre måneder.

Indtoget i Tyskland startede, da et helt nybygget hotel i Frankfurt am Main ved Keops’ mellemkomst endte på danske hænder. Ni danske investorer købte det nye Radisson SAS Hotel for cirka 970 mio. kr.

Og opkøbet har nu fået følgeskab af yderligere et hotelopkøb, da Keops netop har købt og videreformidlet et SAS Hotel i Køln som K/S-projekt, bl.a. til nogle af de danske investorer, som ikke nåede at komme med i det store hotelprojekt i Frankfurt.

Hotellet er opført så sendt som i 2003 og har et samlet areal på næsten 30.000 kvadratmeter. Keops har indkøbt hotelejendommen for 611 mio. kr.

Keops har desuden - også til K/S-udbud - købt og videreformidlet en næsten ny retailejendom i Berlin til ni danske investorer. Ejendommen har et samlet areal på 22.000 kvadratmeter og er udlejet til et stort byggemarked. Ejendommen er købt for 306 mio. kr.